Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes werkt in diepste geheim aan grootse comeback’

andré hazes comeback

Er is weer eens André Hazes-nieuws, maar voor de verandering gaat het deze keer niet over een nieuwe scharrel of dat hij wel of niet weer terug zou zijn bij Monique Westenberg. Sinds zijn ‘burn-out’ zei de zanger al zijn optredens af en er gingen zelfs geruchten rond dat hij zijn zangcarrière definitief beëindigd zou hebben, maar nu is er nieuws. André Hazes zou namelijk in het diepste geheim werken aan een muzikale comeback, zo meldt een ‘anonieme bron’ aan Privé.

andré hazes comeback

Mini-symfonie

Momenteel geniet André van zijn zoveelste vakantie sinds zijn, samen met Monique en hun zoontje Dré, deze keer in Thailand. Voor hun vertrek zou hij echter de eerste stappen gezet richting een comeback, door in de Wisseloord-studio’s een vijf minuten durende mini-symfonie op te nemen, samen met het complete Metropole Orkest. Een deel van deze symfonie zou gebruikt gaan worden als de openingstune van een Videoland-serie.

Vergeving

Het stuk zou te maken hebben met het thema ‘vergeving’ en gaat het om een ‘uniek muziekstuk, dat het publiek eerder zou verwachten van Marco Borsato dan van André Hazes’, aldus de insider. André had zich voorgenomen pas volgend jaar terug te komen, maar ik sluit toch niet uit dat dit aanzienlijk eerder gaat gebeuren. Misschien nog dit jaar, anders begin volgend jaar. Hij kan het weer aan en je kunt natuurlijk niet vakantie blíjven vieren, dat gaat op den duur toch ook vervelen, zou je zeggen”

Bron: Ditjesendatjes
Beeld: Instagram, Youtube

You May Also Like