Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

André Hazes voor de rechter gedaagd om schoolverzuim Dré jr.: ‘Denken dat ze boven de wet staan’

André Hazes Dré jr. en Monique

Het is geen geheim dat André en Monique Westenberg met grote regelmaat op vakantie gaan. Hun zoontje Dré jr. gaat daarbij altijd gezellig mee. Dit leidt tot verbazing bij veel mensen, die zich afvragen of kleine Dré niet gewoon naar school moet. Een terechte vraag, zo blijkt nu, want André en Monique mogen bij de rechter gaan uitleggen hoe dit precies zit.

Voor de rechter

Yvonne Coldeweijer meldt op haar Instagrampagina dat André zich moet gaan verantwoorden voor het schoolverzuim van zijn zoontje: “André junior moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Herinner je je nog dat André junior en Monique vorig jaar mini Dré een week eerder van school haalden om naar Amerika op vakantie te gaan?” Het is mogelijk om hiervoor een aanvraag te doen, maar critici beweren dat dit slechts voor enkele dagen kan gelden.

Goedkeuring van school

André, Monique en Dré jr. zijn de afgelopen jaren regelmatig in Amerika te vinden. Ook vorig jaar reisde ze af naar de VS, en wel buiten de schoolvakanties om. Dit zorgde voor ophef op social media, van mensen die zich afvroegen hoe dit mogelijk was. Monique was er als de kippen bij om deze mensen te vertellen dat ‘eigen ondernemers’, een aanvraag mogen doen om vrije dagen te krijgen, buiten de schoolvakanties om. Dit moet echter wel in overleg met school, die deze aanvraag moet goedkeuren, en hier gaat het voor Dré en Monique mis…

Boven de wet

Yvonne Coldeweijer meldt: “Zoals ik toen al meldde, veroorzaakte dit veel ophef op school, omdat de school hier geen toestemming voor had gegeven. Wat blijkt nu? André en Monique hebben zich hier niets van aangetrokken en zijn toch op vakantie gegaan, ondanks de afwijzing. De school heeft dit gemeld aan de leerplichtambtenaar en het is geëscaleerd. Nu moet hij aan de rechter uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom ze denken dat ze boven de wet staan.”

André Hazes Dré jr.
André Hazes Dré jr.
André Hazes Dré jr.

Bron: Instagram LifeofYvonne

Beeld: Instagram

You May Also Like