Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes schrijft 6-pagina’s lange brief aan ‘Sarasoel’: ‘Alles is Monique’s schuld’

andre hazes sarasoel

Hét meest besproken onderwerp bij de roddelkanalen was het afgelopen jaar toch wel het onstuimige liefdesleven van André Hazes jr. Een van de hoofdpersonen was daarbij natuurlijk een van zijn ex-vriendinnen Sarah van Soelen. Yvonne Coldeweijer kreeg nu een brief in handen van maar liefst zes A4-kantjes van André Hazes aan ‘Sarasoel’, waarin hij zo’n beetje alle schuld op Monique Westenberg afschuift. Juiceeeeee!!!!!

Brief aan Sarasoel

Showbizzland was in rep en roer nadat André Hazes voor de tweede keer in een jaar tijd Monique Westenberg opzij schoof voor een nieuwe vriendin. De eerste keer voor Bridget Maasland, deze keer voor Sarah van Soelen. Na een kortstondige relatie, vol drugsgebruik, verdween André in een afkickkliniek in Spanje. Daar zagen André en Sarah en haar ouders Ruud en Rebec elkaar nog één keer, waarbij André een brief had geschreven waarin hij uitlegt waarom hij het uitmaakte met hun dochter. Die brief is nu in handen gekomen van Yvonne, die de inhoud met ons deelt.

Alles de schuld van Monique

Yvonne kreeg ineens een envelop via post toegestuurd, en tot haar eigen verbazing had ze ineens ‘de brief’ in handen. Volgens de showbizzhyena gaan vijf van de zes kantjes over André zelf, waarin hij er flink op los liegt en bedriegt. Bovendien legt hij de schuld van de pijnlijke breuk niet bij zichzelf, maar bij… Monique Westenberg! André schrijft: “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad die mij, en de wereld om mij heen, bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd, dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en mij zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

Check de hele brief van André Hazes aan ‘Sarasoel’ hier:

Bron en beeld: Youtube, Instagram

You May Also Like