Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes ruilt Monique opnieuw in voor blondine; Monique heeft burn-out’

andre hazes monique westenberg

Het eeuwige verhaal rondom André Hazes en Monique Westenberg kent geen einde. Het leek er onlangs op alsof de twee weer samen waren, maar toch lijkt niets minder waar te zijn. André Hazes zou Monique zelfs al gedumpt hebben en hebben ingeruild voor een ander.

André Hazes

De afgelopen weken waren André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje Dré op vakantie naar Amerika. Het leek allemaal koek en ei te zijn en er zat wellicht zelfs een verzoening aan te komen. Yvonne Coldeweijer plaatste een video op Instagram met wat nieuws over de twee. André zou namelijk zijn gespot met een blonde dame. Wie deze mysterieuze dame is, is onbekend.

Monique Westenberg

Dat Monique waarschijnlijk weer gedumpt is, zorgt er natuurlijk voor dat ze niet goed in haar vel zit. Dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig probeert ze wel aan zichzelf te werken, want ze is gespot bij Brain Balance, waar je trainingen en lezingen kunt volgen. Wat het precies is?: “Je zit geestelijk en lichamelijk niet lekker in je vel, loopt jezelf voorbij, hebt weinig energie, voelt je soms neerslachtig of depressief en krijgt uiteindelijk een burn-out.” Duidelijk taal, dus.

Monique Westenberg

Bron: Showmag
Beeld: Instagram Monique Westenberg

You May Also Like