Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes laat liefdestattoo voor Monique zetten: ‘Forever yours…”

André Hazes liefdestattoo
Beeld: Instagram Monique Westenberg

Mensen die ooit minstens één keer naar ‘Friends’ heeft gekeken, herinnert zich het koppel Ross en Rachel, die door de hele serie wel/niet/wel/niet/wel/niet/wel een koppel zijn. In Nederland hebben we zo onze eigen Ross en Rachel, maar dan heten ze André Hazes en Monique Westenberg. En het heeft er alle schijn van dat de twee tóch weer samen verder zullen gaan. André Hazes heeft namelijk een nieuwe ‘liefdestattoo’ laten zetten…

Officiële status

Het aantal keren dat André en Monique bij elkaar kwamen en weer uit elkaar gingen is inmiddels nauwelijks nog te tellen. Na de opnames van de documentaire over de moeilijke periode van André, waarin hij worstelede met een drank- en drugsverslaving, was de verwachting dat de twee het weer als stel zouden gaan proberen, maar volgens de huidige ‘officiële status’ is dit nog altijd geen feit. Daar zou wel eens heel snel verandering in kunnen komen.

Tattoo

André hint op Instagram nu opzichtig naar een hereniging met Monique. Onlangs deelde hij al een filmpje waarin hij een liefdesnummer zong, waarbij hij schreef “Ik wil jou, alleen”, maar nu lijkt er geen twijfel meer mogelijk: André heeft een nieuwe tattoo op zijn hand laten zetten, met de tekst: “I’m forever yours. Faithfully.” Volgens Realityfbi liet hij deze tatoeage onlangs in Florida zetten. Het handschrift van de tattoo zou dat van Monique zijn. “Lijkt geen kwestie te zijn of ze bij elkaar zijn, maar wanneer ze dat bekend gaan maken”, schrijft het juicekanaal.

Check de nieuwe liefdestattoo van André Hazes hier:

André Hazes liefdestattoo

Bron en beeld: Instagram Realityfbi

You May Also Like