Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes koopt poepchique nieuwe twee-onder-een-kapwoning’

nieuwe woning andre hazes

Hoewel André Hazes al een jaar geen optreden heeft gegeven, heeft zijn docu, die onlangs op Videoland verscheen, weer de nodige centjes in het laatje gebracht. Zoveel centjes, dat hij een poepchique nieuw huis op de kop heeft getikt, zo gaat het gerucht. Het zou gaan om een woning in Wilnis, een plaatsje tussen Mijdrecht en Vinkeveen.

Twee-onder-een-kapwoning

Nemen we een kijkje naar de woning dan is valt op dat het een duurzame woning is. Dit kun je gemakkelijk zien doordat het huis aardgasvrij is, over 16 zonnepanelen beschikt en wordt verwarmd middels een warmtepomp. Verder bedraagt de woonoppervlakte 177 vierkante meter, waarbij er zes kamer zijn: vier slaapkamers, 1 badkamer en een werkkamer, verdeelt over drie woonlagen. Het huis is bovendien voorzien van een prachtige woonkeuken die beschikt over alle inbouwapparatuur.

Waarom een nieuwe woning?

Oh ja, de riante achtertuin die op het noorden ligt moeten we zeker ook niet vergeten. Het is zeker een prachtige woning dus, maar een vraag die iedereen stelt, is waarom Dre een nieuwe woning in Wilnis besloot te kopen. Tegelijkertijd gaan er ook geruchten rond dat hij een woning in Mijdrecht zou hebben gekocht. In hoeverre dit waar is, horen we binnenkort wel.

nieuwe woning andre hazes
nieuwe woning andre hazes
nieuwe woning andre hazes
nieuwe woning andre hazes

Bron & beeld: bekendeburen

You May Also Like