Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes gaat toch weer vreemd; voelt zich niet meer aangetrokken tot Monique’

andre hazes monique westenberg

Als je het privé leven van André Hazes door de jaren hebt gevolgd, dan ken je het geschiedenis van hem en zijn trouwplannen met verschillende vrouwen. Onlangs werd bekendgemaakt dat hij en Monique Westenberg gaan trouwen. Er is echter iets aan het licht gekomen, dat ons doet twijfelen aan de trouwplannen en dat is dat André een andere vriendin heeft, naast Monique.

Nieuwe liefde

Het nieuws werd bekendgemaakt door niemand minder dan roddelqueen Yvonne Coldeweijer op haar Instagram pagina. “Ik heb overigens het vermoeden dat André het met een Nederlandse Latina (dertiger) doet. Voor vast. Volgens een spion is hij serieus met haar en wil hij niet langer samenzijn met Monique. Hij wil graag een nieuwe liefde in zijn leven. Een nieuwe start. Monique is te oud en hij voelt zich niet meer aangetrokken tot haar.”, schrijft Yvonne.

Stiekem

Voor Monique ziet de toekomst er niet zo rooskleurig uit met betrekking tot André. “Hij vertelt tevens aan de latina dat Monique hem manipuleert met hun zoon. Met het doel om schuldgevoel bij hem op te wekken en samen te blijven. En dat werkt. Monique denkt oprecht dat ze een vorm heeft gevonden en ‘een soort van’ samen is met André. Dat komt omdat hij haar probeert te pleasen. Maar stiekem doet hij het dus weer met een ander.”, aldus Yvonne. 

andré hazes gaat vreemd

Check ook: ‘André Hazes en Monique gaan tóch trouwen: ‘voor docu 2”

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like