Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes en Monique verklappen per ongeluk vrijpartij: ‘Geen intimiteitsvacuüm’

André Hazes monique
Beeld: Instagram Monique Westenberg

Mensen die beweren dat voetbal de belangrijkste bijzaak ter wereld is, hebben waarschijnlijk jarenlang onder een steen geleden: de eeuwige knipperlichtrelatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is pas écht iets om je mee bezig te houden! En Dré en Monique lijken het weer te doen als konijnen, zo verklappen ze per ongeluk in een video op Instagram.

Hereniging

Nadat André Monique verliet voor Bridget Maasland, met hangende pootjes terugkeerde bij Monique, haar weer verliet voor Sarah van Soelen en daarna Anne Rose, en dat nog even los gezien van alle onbevestigde geruchten van andere dames met wie hij in verband werd gebracht, keerde Dreetje onlangs toch weer terug bij zijn grote liefde Monique. Over de ‘vorm’ van hun hereniging bleef echter veel onduidelijk, maar aangenomen werd dat ze vooral een gezin wilde zijn voor hun zoontje, zonder de intimiteit van een koppel. Deze aanname is nu in één klap naar het rijk der fabelen verwezen.

Intimiteitsvacuüm

André en Monique bevinden zich voor de verandering weer eens in de Verenigde Staten, waar ze met kleine Dré in een hotel verblijven. Op een video, die André op zijn Instagram-stories postte, is te zien hoe het gezin gezellig aan het ontbijt zit. André is echter wat vergeten op te ruimen. “Film je ook die onderbroek die je gisteravond uittrok?”, merkt Monique in de video op, waarop Dré reageert: “Ja, waarom? Zullen we dat ook even vertellen? Waarom die zo snel uitging? Zullen we dat even vertellen dan waar Dré bij zit?” Van een ‘intimiteitsvacuüm’ blijkt dus weinig sprake te zijn, zo merkt Shownieuws op…

Bron: Shownieuws

Beeld: Instagram

You May Also Like