Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Andre feliciteert ex Monique op hilarische manier met haar verjaardag: “Gefeliciteerd…”

Beeld: Instagram André Hazes

Heel wat mensen beginnen zich af te vragen als Andre en Monique nog met elkaar zijn. Zo vierden de twee samen hun kerstavond, met zoontje Dré. En zoals we weten is het vandaag de jaardag van Monique en Andre was de eerste die haar feliciteerde … nou niet de eerste, maar hij stond er in ieder geval bij stil op Instagram.

Zijn ze nog met elkaar?

Het liefdesleven van de twee lijkt wel een reality show die ons als jaren bezig weet te houden. Of ze dan wel of niet met elkaar zijn is een mysterie dat nog onopgelost blijft. Maar het er lijkt wel op dat ze bezig zijn met het opbouwen van hun relatie. Een ding is zeker, op social media is hun band sterker dan ooit. Zo bewijst Andre dat hij de verjaardag van Monique helemaal niet vergeten is. op Instagram schrijft hij onder de slideshow die hij deelde: „Gefeliciteerd met je verjaardag, mop!”

De ‘Reynoldsie’  

Ook juicekanaal reality_fbi zag de felicitatie op Insta. Op Instagram noemt de juicekanaal het de ‘Reynoldsie’  waarom? Ryan Reynolds feliciteerde zijn vrouw Blake Lively ook met een slideshow waar zij op elke foto half op staat. Andre is dus niet de eerste die zijn ex op deze bijzonder manier feliciteert. Brengt hij haar later ook uit? In ieder geval; gefeliciteerd Monique!

Bron: DenD

Beeld: Instagram André Hazes

You May Also Like