Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André en Monique komen met soapserie over hun bruiloft: ‘Voor de centjes”

monique en andre

Ok, veel mensen beginnen behoorlijk Hazes-moe te worden, maar de streken van André blijven toch verbazen. Na Monique meerdere malen op pijnlijke wijze te hebben ingeruild, lijkt het stel toch weer herenigd te zijn. Sterker nog: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, die André Hazes jr. op de hielen volgt weet ons nu te vertellen dat en André en Monique een soapserie zullen starten rond een aanstaande bruiloft! Dit zou flink wat centjes moeten gaan opleveren.

Bruiloft is een vereiste

“Maar ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen”, vertelde Yvonne in haar betaalde Telegram-chat. Verder wist de roddelkoningin haar volgers te vertellen dat Monique momenteel nog niet getrouwd is met André en dat hij dus zomaar kan besluiten om de villa waar zij en hun zoontje in wonen te verkopen. Dus een bruiloft is zeker een vereiste als Dré haar terug wilt.

Hun eigen soapserie

Andréloog Yvonne, die André door en door lijkt te kennen, gaf aan dat hij niet veranderd is, zoals vele mensen dat denken en hij zit nog steeds te wachten op aandacht. Momenteel werkt André al jaren aan documentaire die binnenkort op Videoland komt. Dit zal zorgen voor een grote comeback na zijn lange media pauze. Ook willen Dré en Monique wat centjes binnen krijgen door hun eigen soapserie op te nemen die zal gaan over hun bruiloft. Yvonne: “Ze hebben bedacht: we gaan een soort commerciële tv maken in aanloop tot de wedding.”

Centjes binnen halen

In de soap serie zal “echt alles daarin voorbijkomen”. Jurken passen, wijn proeven, taart uitkiezen etc. “En dat willen ze dan gaan verkopen aan een zender.” Niet zo gek ook, want André kan volgens haar best wat knaken gebruiken. “Want André verdient al 2,5 jaar geen geld meer, hè? Er komt niks meer binnen, dus hij moet wel”, aldus Yvonne.

Bron: Mediacourant

Beeld: Youtube

You May Also Like