Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Amsterdammer pimpt ’s nachts willekeurige auto’s met karton

pimpt auto's karton

De eigenaren van een aantal auto’s in Amsterdam zullen raar hebben opgekeken: hun auto was ’s nachts voorzien van vette spoilers, skirts en luchthappers. Kunstenaar en fotograaf Max Siedentopf heeft oog voor auto’s die een kleine upgrade behoeven. ’s Nachts trekt hij er in Amsterdam, waar hij momenteel woont, op uit om gewone wagens te pimpen met wat karton en tape. Het resultaat is verbluffend.

Pimpen van auto’s

Dat is het werk van de kunstenaar Max Siedentopf. Hij gaat er ’s nachts op uit om saaie auto’s er wat spannender uit te laten zien. Door de auto’s te beplakken met kartonnen accessoires laat hij doodnormale wagens er voor een paar euro uitzien als supersnelle bolides.

“We leven in een tijd van individualisme. Zelf-expressie en status hebben een hoogtepunt bereikt. Toch is de individualisering van auto’s de laatste jaren drastisch teruggelopen. Individualiteit, zelfexpressie en status zijn tegenwoordig belangrijk, maar toch zie je maar weinig persoonlijke auto’s. Als je het mij vraagt is je auto een mooie kans om je uit te drukken. Ik dacht, ik doe de mensen een plezier en doe het voor ze.”

Check ook: 16 HILARISCHE STICKERS OP BEDRIJFSAUTO’S!

Bron en beeld: Showmag

You May Also Like