Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Amsterdam Open Air is weer terug met keiharde line-up

Na twee jaar is Amsterdam Open Air terug met de 10e editie op 4 & 5 juni 2022 terug op het Gaasperpark. Yes, guys we mogen weer en we gaan zeker knallen!! We gaan genieten van elkaar, creativiteit en muziek. Goed nieuws dus voor de mensen die al twee jaar de tickets in bezit hebben, eindelijk mag je je kaartje innen.

Tickets

Helaas ging AOA in 2020 en 2021 niet door, maar geen nood gekochte tickets voor de editie in 2020 en 2021 zijn geldig voor de editie van 2022! Heb je nog geen kaartje? Wel, de kaartverkoop voor Amsterdam Open Air is al gestart! Wees er snel bij, want AOA verkoopt normaal gesproken snel uit. Hierbij de prijzen op een rijtje:

  • Zaterdag: €74,95
  • Zondag: €74,95
  • Weekend: €114,95

Met negen uitverkochte edities is Amsterdam Open Air vaste prik geworden op de festivalagenda. Ook de tiende editie gaat ongetwijfeld uitverkopen.

Een keiharde line-up met bekende namen?

De line-up is helaas nog niet bekend gemaakt door de organisatie… Houd deze pagina goed in de gaten voor de meest recente updates! De Hosting partners zijn wel als bekend gemaakt: Kriss Kross Amsterdam, TRIBES, Afrolosjes, Palet, Lovelee, Island of Chi, Super Social, STRAF_WERK, Vunzige Deuntjes, Fault Sessions.

Bron: Gewoonvoorhem
Beeld: Instagram @amsterdamopenair

You May Also Like