Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikanen leggen ‘per ongeluk’ beelden van mysterieuze Bigfoot vast

Een andere video van Bigfoot ging viraal op sociale media nadat een mysterieus wezen werd gezien op de achtergrond van een video in Mississippi. De videokwaliteit is echter niet hoog. Het gaat nu viraal op TikTok en het is moeilijk te zeggen of het echt is of gewoon een man die door het bos loopt in een gorillapak.

De inhoud van de video

De clip, gedeeld door Cryptiduniversity, toont een man die door een bos rijdt. De jongen op de passagiersstoel is aan het filmen en de twee zijn aan het praten. Vervolgens slaagden ze er per ongeluk in om beelden vast te leggen van het mysterieuze beest dat wegrent in het bos, blijkbaar gestoord door de nadering van hun voertuig. Ze slaagden er ook in om Bigfoot in het midden te vangen terwijl ze enkele beelden vastlegden van hun avontuur. Ja, we klinken misschien een beetje cynisch. Maar we zijn niet alleen. TikTok-gebruikers spotten met de video en markeerden deze als een slechte versie van de nep-Bigfoot-waarneming.

Bigfoot

Mysterieuze wezens en TikTok

Mysterieuze harige wezens maken deel uit van de Noord-Amerikaanse folklore, maar sommigen zijn ervan overtuigd dat ze bestaan ​​- ondanks tientallen jaren van zoeken hebben we ze niet kunnen vinden. Dit is des te opmerkelijker omdat alle voor de hand liggende afbeeldingen van de beesten die we hebben lijken te suggereren dat ze ongeveer dezelfde grootte en snelheid hebben als iemand in een groot bontpak. Hoe je het mysterieuze wezen ook noemt, deze ziet eruit als een zwakke nep. Maar als je van iets onverklaarbaars houdt, is er genoeg te vinden op TikTok. Er zijn bijvoorbeeld mensen die zichzelf tijdreizigers noemen. TikTok is een wilde plek. Maar als je je verveelt en van Bigfoot houdt, is het zeker leuk.

Bron & beeld:

You May Also Like