Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikaanse zeearend neemt Canadese gans mee

Een CCTV-camera heeft het unieke moment vastgelegd waarop een Amerikaanse zeearend weg vliegt met een Canadese gans in zijn klauwen. Het buitengewone zicht werd vastgelegd door beveiligingscamera’s in het Grant Public Utility District in Washington voordat het opnieuw op Facebook werd geplaatst.

“Dit zie je niet elke dag. Zelfs bij Wanapum Dam!”

Christine Pratt, een woordvoerder van Grant PUD, vertelde de lokale krant de Tacoma News Tribune dat werknemers stomverbaasd waren toen ze de adelaar zo’n grote vogel zagen dragen. Ze zei: “Een Canadese gans kan gemakkelijk zwaarder wegen dan een adelaar.”

Sommige natuurexperts denken dat de adelaar hier misschien niet de strijd van de natuur heeft gewonnen en dat de gans eigenlijk al dood was. Dit komt doordat de gans niet lijkt te vechten of te worstelen in de klauwen van de adelaar.

Het zou kunnen symboliseren dat Amerika Canada verslaat

Een van de gemeenschappelijke thema’s is hoe dit zou kunnen symboliseren dat Amerika Canada verslaat, aangezien beide vogels worden gezien als symbolen van elke natie. Een commentator schreef: “Wauw. Het is een klassieke situatie tussen de VS en Canada.”

Een ander grapte dat het leek alsof de adelaar zijn kerstdiner had geregeld: “Het lijkt erop dat die adelaar gans heeft voor Kerstmis.”

Een derde voegde toe: “Flying Bald Eagle vervoert Canadese gans naar haar privéverblijf als speciale gast voor een kerstdiner.

Darrow… voor de Aanklager.”

Bron en beeld: Unilad

You May Also Like