Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Amber Heard heeft mooiste gezicht ter wereld, volgens wetenschap

amber heard

Johnny Depps ex, Amber Heard, is misschien niet zo geliefd wat haar karakter betreft, zeker niet na de rechtszaak die ze onlangs van haar ex verloor. Toch heeft ze nog wat om blij over te zijn, ze heeft namelijk het mooiste gezicht ter wereld. Tenminste, als we de wetenschap geloven.

Perfect gezicht

Heard haalde onlangs de krantenkoppen voor haar rechtszaak tegen ex-man Johnny Depp, en hoewel het vonnis grotendeels in het voordeel van Depp was, kreeg Heard veel ongewenste aandacht. Een speciale mapping formule vindt dat de actrice een perfect gezicht heeft. De techniek houdt rekening met verschillende kenmerken en de afstand ertussen om het perfecte gezicht te tekenen. Functies zoals ogen, lippen en gezichtsvorm worden gemeten en geanalyseerd om conclusies te trekken.

Gezichtsanalyse

De gezichtsanalyse van Heard onthulde naar verluidt hoe dicht het gezicht bij Beauty Phi’s Griekse gulden snede was, namelijk 1.618. Eerder in 2016 werd het gezicht van Heard, afgebeeld op een foto, onderzocht door artsen. Dr. Julian De Silva van Harley Street vond haar gelaatstrekken het dichtst bij 91,85 procent. Na het bouwen van een nieuwe computer-mapping-techniek en het creëren van algoritmen voor belangrijke oriëntatiepunten op het gezicht, besloot de Silva het systeem te testen op enkele van ’s werelds mooiste vrouwen. Met hetzelfde algoritme werd ontdekt dat Scarlett Johansson perfecte ogen had, model en actrice Emily Ratajkowski de mooiste lippen, Kim Kardashian de mooiste wenkbrauwen en zangeres Selena Gomez volgde daarna.

Bron: Skoften

Beeld: Youtube & Instagram

You May Also Like