Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Verboden relatie’ prinses Amalia kan voor onverwachte problemen gaan zorgen

prinses amalia

Er gaat al geregelde tijd de roddel dat zowel Alexia als Amalia een relatie hebben. En niet met de minste wat Amalia betreft. De geruchten gaan namelijk dat zij een relatie heeft met een familie van blauw bloed in België. Alleen kan deze relatie niet echt slagen…

Amalia en de Belgische prins?

Kroonprinses Amalia wordt aanstaande december 18 jaar oud en dat betekent dat we haar vaker gaan zien. Er zal ter gelegenheid van haar verjaardag een boek uitkomen waarin Amalia is geïnterviewd door Claudia de Breij. Naar aanleiding van dit boek werd al snel duidelijk dat Amalia niet op vrouwen zou mogen vallen. Waarom niet? Lees dat hier uitgebreider. Dat lijkt nog niet aan de orde, want er gaan geruchten dat zij met de Belgische prins Gabriël een relatie heeft.

Wet

Of die relatie ook echt kans van slagen heeft? Niet echt. Dat komt allemaal door een wet die in 1830 is vastgelegd door onze zuiderburen. In de Belgische wet staat namelijk dat de Belgische leden van het koningshuis nooit met iemand van het Nederlandse koningshuis mag trouwen. In 1830 werd België onafhankelijk verklaard en niemand wilde dat er ooit weer een Nederlander aan de macht zou komen. Dat verklaart deze bijzondere wet. Of de Belgen inmiddels wat coulanter zijn, weten we niet. Het is een kwestie van afwachten!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like