Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Als je ziet hoe oud deze Harry Potter-acteur nu is, voel jij je pas écht oud

hoe oud Harry Potter acteur

De eerste Harry Potter-films kwam in 2001 uit, dat is zeker een tijdje geleden. Tien jaar later kregen we een deel 2. De meesten van ons waren nog heel jong toen de film uitkwam. Vraag je je af hoe de cast er nu uit ziet? Een ding is zeker, ze zijn een behoorlijk stukje ouder geworden en als je ziet hoe oud deze Harry Potter-acteur nu is, voel jij je pas écht oud.

Tom Felton

In de deel 1: Harry Potter and the Sorcerer’s Stone zijn de meeste castleden nog kleine kinderen. Na tien jaren is dat allemaal verandert. Acteurs Daniel Radcliffe, Emma Watson en Harry Melling hebben allen nog zeer succesvolle carrières. Maar met Tom Felton gingen zaken voor een heel tijdje niet zo best. De acteur speelt in alle films Draco Malfoy, een van Harry’s grootste vijanden. Hoewel Felton ook deel uit maakte van de samenwerking bracht dit ook nadelige gevolgen met zich mee voor hem.

Hij lijkt veel ouder dan hij is

Zoals vele jonge Hollywood acteurs waren zaken voor Felton geen rozengeur en maneschijn. Niet lang geleden bracht hij zijn autobiografie uit, genaamd Beyond the Wand. Hierbij vertelt hij over het feit dat hij het lastig vond om in een keer wereldberoemd te zijn, waardoor hij jarenlang de weg kwijt was.  Momenteel gaan zaken een stuk beter met hem, echter lijkt hij wel stukken ouder dan hij daadwerkelijk is. De jongeman is pas 35, maar volgens fans lijkt hij véél ouder. Check hieronder 2 foto’s van Felton, wat denk je?  

Check ook: ‘Harry Potter’ krijgt mogelijk een nieuwe serie voor HBO Max

Bron & beeld: FT

You May Also Like