Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Als je extreem wil janken deze Kerst, moet je deze Netflix-film kijken

kerst film Netflix

Kerstmis staat bijna altijd in het teken van gezelligheid en vreugde, maar we kunnen niet ontkennen dat we het ook wel lekker vinden om op de bank te chillen met een film. Als je deze kerst zin hebt in een heerlijke jankfilm, dan is er maar één film op Netflix die je moet kijken.

kerst film Netflix

Film

Grote kans dat de meeste mensen de komende twee weken langer vrij zijn door Kerst en Oud en Nieuw. Ben jij ook één van die mensen die hun vakantiedagen nog net voor het nieuwe jaar probeert op te maken? Dan is het vast niet te voorkomen dat je ergens deze dagen op de bank ploft om een film te kijken. Dan kun je misschien de viral-film Hachi: A Dog’s Tale kijken. Dezefilm komt uit 2009 maar staat inmiddels op Netflix. Het is niet helemaal in de kerstsferen… Sterker nog: je hebt waarschijnlijk een doos tissues nodig.

Hachi

De populaire film wordt door veel mensen op Netflix gekeken waardoor er ook de nodige recensies op social media verschijnen. Ze zijn het allemaal eens over één ding: het is janken geblazen. We willen nog niet te veel spoilen over het verhaal, maar kortgezegd gaat het over een hond wiens baasje overlijdt en eenzaam achterblijft. Dan weet je eigenlijk al genoeg.

kerst film Netflix

Bekijk de trailer van Hachi: a dog’s tale die nu op Netflix te zien is hieronder:

Check ook: Netflix-kijkers kunnen niet naar ‘beste film van het jaar’ kijken zonder in tranen uit te barsten (sgxl.nl)

Bron LadBible

Beeld: Hachi: a dog’s tale

You May Also Like