Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Alleskunner DJ Chris Deluxe mixt probleemloos Volumia met Dr. Dre

DJ Chris Deluxe
Beeld: Instagram

DJ zijn is helemaal geen gemakkelijke taak, besef dat in welke sfeer het feest gaat, van jou afhangt. Creatief zijn moet je dus zeker kunnen en dat is DJ Chris Deluxe zeker ook, originaliteit en creativiteit zijn absoluut zijn sterkste kanten. Ook Volumia met een hiphop-classic van Dr. Dre is geen probleem.

Wist je dat

En om je kennis een beetje te verrijken hebben we vandaag ook een ‘wist je dat’ voor je. Terwijl we het hebben over deze geweldige DJ, is het ook noodzakelijk om te weten dat DJ een afkorting is van disc jockey en dat de term disc jockey is bedacht door een radiopresentator uit Amerika, Walter Winchell. Er zijn diskjockeys op de radio en in clubs. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden, maar hey, terug naar DJ Chris Deluxe.

DJ Chris Deluxe

DJ Chris Deluxe weet de mensen zeker in de spanning te houden. Tijdens festival waar honderen mensen aanwezig waren, begint hij doodleuk met het nummertje “Zeg dat je niet hoeft te gaan” in het begin is iedereen van wtf, maar dat verandert al gauw, wanneer hij een overgang maakt naar Hip Hop classic. Dit is een van de smooth-ste overgangen die we hebben gezien. Petje af!

Bron: Dailybuzz

Beeld: Instagram