Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Alleenstaande Moeder smeekt om hulp van Peter Gillis

peter gillis kookboek

In een teleurstellende wending moet Peter Gillis de deuren van zijn restaurant en snackbar op Oostappen Vakantiepark Arnhem dichthouden, maar veel bezoekers ervaren geen compensatie. Een hartverscheurende Facebook-oproep van een alleenstaande moeder smeekt om hulp en roept op tot actie.

Belastingfraude

In verschillende gemeenten lopen momenteel onderzoeken naar de activiteiten van de bekende ondernemer Gillis, wiens horecavergunningen voor vakantieparken zijn ingetrokken. Arnhem is al geruime tijd in conflict met de eigenaar vanwege zijn parken. Het Landelijk Bureau Bibob (LBB) heeft een diepgaand onderzoek ingesteld naar Gillis en zijn onderneming, en heeft aan de gemeente gewaarschuwd dat er ernstig gevaar bestaat dat de vergunningen mogelijk worden gebruikt om geld wit te wassen dat afkomstig is van strafbare feiten. Daarnaast wordt Gillis door het Openbaar Ministerie verdacht van belastingfraude. Deze situatie werpt een schaduw van onzekerheid over zijn zakelijke activiteiten.

Wanhopige moeder

Aangezien mailtjes onbeantwoord blijven, heeft een bezoeker een emotionele oproep gedaan aan Peter.

“Beste Peter, zoveel mailtjes de deur uit. Ik heb net 25 minuten aan de lijn gezeten en mijn verhaal verteld en ben erg netjes gebleven, maar de telefoon werd erop gesmeten. Ik heb een jaar moeten sparen voor een week vakantie met mijn dochter van twaalf jaar met een beperking. Alle eindjes aan elkaar geknoopt om haar deze vakantie te gunnen, maar ook een beetje voor mijn eigen rust. Nu ging na één dag het restaurant abrupt dicht. Door de handhaving gesloten. Ik heb niet de mogelijkheid om op en neer naar Arnhem te gaan want daar heb ik het geld niet voor helaas. Maar wij moesten het meemaken op de camping zelf, dat was echt een domper op mijn vakantie”, vervolgt ze. ,,Ik vind het niet eerlijk dat de ene bezoeker een tegemoetkoming krijgt en de andere met dezelfde periode niet. (…). Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat één van jullie de moeite neemt om mijn mails te lezen.”

Check ook: Geraldine Kemper gaat topless naar Boom festival!

Bron: Ditjes en datjes

You May Also Like