Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Alleen’Fans-dame in top 0,4% wees €1.000.000 af om haar account te verwijderen

Beeld: Instagram

Een van de populairste figuren op OnlyFans heeft onthuld dat ze een miljoen dollar heeft gekregen om haar account te verwijderen en het lucratieve aanbod heeft afgewezen.

Top 0,4 procent van de verdieners

Een Franse vrouw genaamd Laurie behoort tot de top 0,4 procent van de verdieners op de site en een deel daarvan is omdat ze haar abonnees toestaat om beslissingen voor haar te nemen in haar leven. Het is een beetje zoals ‘Twitch speelt Pokémon’, verwacht dat het op OnlyFans staat en dat ‘elke beslissing van mijn leven, belangrijk of niet’ wordt genomen door haar abonnees.

Een kleine gemeenschap

Ze plaatst opinie peilingen op Telegram waarin mensen kunnen stemmen over wat ze willen dat ze doet, variërend van wat ze zou moeten eten voor de lunch tot het al dan niet vergokken van haar geld. Sinds ze het probeert, heeft ze haar partner verlaten en stopte ze met haar stage bij de opdracht van haar abonnees. Er zijn enkele regels om te voorkomen dat het uit de hand loopt, Laurie zal geen dingen doen die ‘me in gevaar kunnen brengen, iemand kwaad kunnen doen of haatdragend kunnen zijn’. Ze heeft gezegd dat haar motivatie achter dit hele ding was om ‘een kleine gemeenschap van mensen te creëren die bereid zijn hun leven met mij te delen’.

Aanbod afgewezen

Laurie zei ‘er is iets ongelooflijks gebeurd’ en plaatste een reeks berichten die ze had ontvangen op Telegram, waarin ze onthulde dat een man had verklaard dat hij van haar hield. En hij had haar een miljoen dollar aangeboden om haar OnlyFans-account te verwijderen’, omdat hij vond dat hij me niet met een andere man kon delen. Met een miljoen dollar en de sluiting van haar OnlyFans-account op tafel, vertelde Laurie haar abonnees dat ze ‘dit niet voor het geld deed’ en vroeg ze om de beslissing te nemen. 56 procent stemde voor haar om het aanbod af te wijzen en ze verontschuldigde zich bij de man, zei dat haar ‘gemeenschap sterker is dan wat dan ook’ en zei dat haar tijd op OnlyFans zou doorgaan.

Check ook: Dit bizarre bedrag verdient Ferry Doedens met zijn OnlyFans-account!

Bron: LADbible

Beeld: Instagram

You May Also Like