Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Alle ogen gericht op prinses Alexia op Koningsdag: ‘Hoe bloedknap is deze meid?!’

prinses Alexia

In Nederland wordt er elk jaar op 27 april Koningsdag gevierd vanwege de geboorte van Willem-Alexander. En op deze dag zijn namelijk alle leden van het Koninklijk huis aanwezig. Niet geheel verrassend, was het prinses Alexia die vooral de show stal.

prinses Alexia

De show stelen

Het was niet zeker als de twee oudste prinsessen aanwezig zouden zijn vanwege stages en schoolactiviteiten. Maar gelukkig kwam er daarin verandering, want het heel gezin (dus ook Kroonprinses Amalia) was compleet en zij konden door de stad banjeren.

Bloedknap

Er werd eerder verwacht dat prinses Ariane dit jaar de spotlights zou trekken, omdat er werd verteld dat haar twee oudere zussen hoogstwaarschijnlijk afwezig zouden zijn. Echter bleken ze gewoon aanwezig in Maastricht, en Alexia wist daarbij als een volleerd model de camera’s te bespelen. Ze kreeg namelijk heel veel complimenten op Instagram, onder meer van Fred van Leer: “Maar even, hoe bloedknap is deze meid. Dit is toch niet te doen. Bloedje knap… Oh dat groen met dat rode haar. En zij is ook leuk! Ja. Toch leuk.

Bron: Showmag

Beeld: YouTube NOS-jeugdjournaal

You May Also Like