Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

AliExpress verkoopt opblaasbare luchtbel tent voor prikkie

luchtbel tent aliexpress

Een opblaasbare bubble tent, ook wel bekend als een luchtbel tent, is een uniek type accommodatie dat steeds populairder wordt in de kampeer- en glampingwereld. De opblaasbare bubble tent biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving, omdat de transparante wanden een onbelemmerd zicht bieden op de natuurlijke schoonheid om je heen. AliExpress heeft ze nu te koop.

PVC- of TPU-materiaal

Het is een opblaasbare structuur gemaakt van transparant PVC- of TPU-materiaal, dat een sferische vorm heeft en lijkt op een gigantische bubbel. Het stelt mensen in staat om te genieten van een kampeerervaring terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen de elementen en insecten. De tent wordt opgeblazen met behulp van een luchtpomp, waardoor de structuur zijn vorm krijgt en stevig blijft staan. Het PVC- of TPU-materiaal is duurzaam en bestand tegen scheuren, zodat de tent veilig kan worden gebruikt in verschillende omgevingen. 

Voordelen

Een van de voordelen van een opblaasbare bubble tent is de veelzijdigheid ervan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de kampeerder. Sommige tenten hebben zelfs meerdere compartimenten, zodat er aparte slaapruimtes, woonruimtes en badkamers kunnen worden gecreëerd. De tenten zijn meestal uitgerust met ventilatieopeningen om de luchtcirculatie binnenin te bevorderen. Daarnaast zijn er vaak ook ingangen met ritsen, zodat je gemakkelijk naar binnen en naar buiten kunt gaan. Sommige modellen hebben zelfs extra functies zoals verlichtingssystemen en opblaasbare meubels om het comfort te vergroten. 

Op verschillende ondergronden

Opblaasbare bubble tenten kunnen worden opgezet op verschillende ondergronden, zoals gras, zand of zelfs sneeuw. Ze zijn echter niet bedoeld om permanent buiten te worden gebruikt en worden meestal alleen opgezet tijdens de kampeerperiode. Of je nu wilt genieten van een romantisch uitje in de natuur of een unieke glamping-ervaring wilt beleven, een opblaasbare bubble tent kan een opvallende en comfortabele optie zijn. Het biedt een intieme verbinding met de buitenwereld terwijl je toch beschermd bent tegen de elementen.

Specificaties

Deze opblaasbare tent die Aliexpress verkoopt, is gemaakt van volledig transparant materiaal, waardoor je altijd kunt genieten van een 100% panoramisch uitzicht. De tent is verkrijgbaar in twee diktes: 0,3 mm en 0,45 mm. De prijzen zijn respectievelijk €657,61 en €763,99, inclusief btw maar exclusief verzendkosten. Een blower wordt meegeleverd om de tent gemakkelijk op te blazen. Hoewel de tent op zichzelf waterdicht is, dient opgemerkt te worden dat de blower niet goed tegen water kan. Daarom is het beter om de tent niet te gebruiken tijdens regenachtig weer. De bubble tent biedt voldoende ruimte voor twee volwassenen om comfortabel in te verblijven. Ben jij klaar voor een unieke ervaring? Bezoek de website van AliExpress en ontdek de tent, waarmee je kunt kamperen of andere buitenactiviteiten kunt ondernemen in een ruime en volledig transparante omgeving.

Check ook: Honden worden de sterren van de show met dit Breaking Bad geïnspireerde regenpak op Ali Express!

Beeld: AliExpress

You May Also Like