Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Alex Soze ontkent vreemdgaan geruchten vriendin, voorhoofd-tattoo blijkt bluf

alex soze

We leven in tijden dat dankzij social media iedere idioot beroemd kan worden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een talent hebben, of jezelf gewoon op allerlei manieren voor schut zetten, als je maar continu de aandacht op jezelf weet te vestigen. Of Alex Soze een voorbeeld uit de eerste of tweede categorie is mag je zelf invullen, dat hij telkens de aandacht weet te trekken staat in ieder geval vast.

Vriendinnetje gaat vreemd?

Ook de afgelopen dagen wist Alex weer volop de spotlights te pakken. In eerste instantie omdat hij een video op zijn Instagram postte, waarin te zien was hoe hij zijn lijfspreuk ‘Alles kan kapot’ op zijn voorhoofd liet tatoeëren. Vervolgens kwam Roddelpraat met iets wat Alex wellicht iets minder leuk gevonden zal hebben. Alex’ 19-jarige vriendinnetje Romy was namelijk gespot op een datingsite, en dan zijn de geruchten over een breuk of vreemd gaan nooit ver weg.

Voorhoofdtattoo blijkt nep

Zondag postte Alex echter een foto waarop hij samen met Romy lachend in de auto zit, om iedereen te laten weten dat er toch vooral niks aan de hand is. Oh ja, de voorhoofdtattoo blijkt hartstikke nep geweest te zijn, zo laat hij in een video zien. Blijkbaar heeft hij toch niet zoveel schijt als hij ons probeert te laten denken…

Bron en beeld: Instagram Alex Soze

You May Also Like