Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Alex Soze in Belgische trein: ‘Als trein hier stopt moet ik 4 jaar de bak in’

alex soze trein

We doen hierbij even een dringende oproep aan de Belgische autoriteiten: wanneer jullie de trein met daarin influencer beroepsschreeuwer Alex Soze aan boord even stilzetten, kunnen jullie Nederland een grote dienst bewijzen. Alex moet in België namelijk nog een gevangenisstraf uitzitten van 4 jaar, zo vertelt hij trots op TikTok.

Ruzie in het vliegtuig

Alex heeft er een heel avontuur op zitten. Hij was afgelopen week met zijn dochter op vakantie naar Curaçao. Op de terugweg miste de twee echter het vliegtuig, omdat Alex besloot ruzie te gaan maken aan boord van het KLM-toestel. Zodoende moesten ze hun vakantie nog even verlengen en een andere vlucht terug naar Nederland boeken. Air France kon Soze naar Parijs vliegen, maar omdat dit tegenwoordig tot hetzelfde bedrijf behoort als KLM, werd hij op de vlucht naar Amsterdam opnieuw geweigerd.

4 jaar de bak in

Alex had dus geen andere keuze dan de trein te pakken, die natuurlijk dwars door België gaat. Daarop deed hij trots een bekentenis aan zijn dochter: “Zal papa een geheimpje vertellen. Als die trein hier stopt en je vader wordt aangehouden, mag hij 4 jaar blijven.”

@alexsoze

Hopen dat trein niet stopt hier 😂😂😂 volg me voor meer updates op instagram: AlexSoze_

♬ origineel geluid – Alex Soze

Bron en beeld: TikTok

You May Also Like