Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Alerte kijkers merken op: “B&B Vol Liefde is nep!”

Steeds meer oplettende kijkers wijzen ons op een opmerkelijk fenomeen in onze geliefde televisieprogramma’s: de schijnbare echtheid ervan is niet altijd wat het lijkt te zijn. Onlangs heeft dit fenomeen de aandacht gevestigd op B&B Vol Liefde, waarbij het lijkt alsof RTL ons probeert voor de gek te houden. 

BMW Z4 Cabrio

In de meest recente aflevering viel het de trouwe kijkers op dat Debbies potentiële partner Erwin zich vreemd gedroeg. Debbie heeft altijd bekend gestaan om haar openhartigheid in het programma, wat haar meteen een favoriet heeft gemaakt bij het publiek. Ze was net zo duidelijk in haar afwijzing van Cees’ zweverige gedrag als in haar afkeuring van Erwin’s onuitstaanbare patserauto. Erwin betrad het namelijk programma met veel bluf door aan te komen rijden in een opvallende BMW Z4 Cabrio in een onmiskenbaar opvallende kleur: proletariarood. 

Taxi

Echter, tot ieders verbazing verliet hij het programma de avond ervoor per taxi. Dit roept natuurlijk de vraag op of Erwin de opzichtige bolide enkel gebruikte als onderdeel van een ‘verhaallijn’ in samenwerking met het productieteam van dit immens succesvolle programma. Is B&B Vol Liefde dan toch niet zo authentiek als het ooit leek te zijn, en vertoont het wellicht overeenkomsten met andere programma’s zoals Steenrijk, Straatarm, die ook onder vuur liggen vanwege hun geloofwaardigheid?

B&B Vol Liefde

Check ook: Kijkers Steenrijk Straatarm razend: Ze voelen zich weer bedrogen

Bron: loesoe.nl

Beeld: Twitter

You May Also Like