Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Aldi zoekt gepassioneerde bierproever

aldi bierproever

Er zijn maar weinig dingen in deze wereld beter dan bier, maar gratis bier is er een van. Elke dag gratis bier is een droom van elke bierdrinker. Niet te mooi om waar te zijn. Aldi is namelijk op zoek naar een bierproever.

Wie zoekt Aldi?

De supermarkt zei: “Dit unieke werk vereist dat proevers gepassioneerd zijn door bier, aangezien ze zullen worden gevraagd om feedback te geven over het hele assortiment. Van zijdezachte ambachtelijke bieren tot verfrissende IPA’s, de officiële bierproevers van Aldi beoordelen tien verschillende producten. Om kans te maken op de rol, moeten alle nieuwe bierproevers een e-mail sturen waarin ze uitleggen waarom ze denken dat ze voor de rol moeten worden geselecteerd en aangeven wat hun favoriete bier is en waarom.”

Beeld: Aldi

Vereisten

In jouw sollicitatie moet je jouw volledige naam opgeven, jouw leeftijd (samen met een kopie van jouw paspoort of rijbewijs) en een beschrijving van 150 woorden schrijven waarom je geschikt bent voor de functie, met details over jouw favoriete bier en waarom je het zo lekker vindt.  Helaas is dit een onbetaalde rol, dus je moet het naast je dagelijkse werk doen.

Beeld: Pexels Tembela Bohle

Ultieme kans

Julie Ashfield, Managing Director of Purchasing bij Aldi UK, zei: “We zijn op zoek naar iemand die gepassioneerd en enthousiast en ons assortiment eerlijk kan beoordelen en adviseren hoe we het komend jaar kunnen verbeteren. Dit is de ultieme kans voor bierliefhebbers. Veel succes aan alle kandidaten.”

Details

De inzendingen zijn open tot en met vrijdag 29 augustus en de winnaars worden op vrijdag 2 september geselecteerd. Vanaf maandag 5 september kunnen de winnaars lekkere biertjes proeven. Om te solliciteren, stuur je een e-mail naar [email protected] met jouw aanvraag, inclusief de bovenstaande vereisten.

Bron: ladbible
Beeld: Aldi & Pexels

You May Also Like