Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Airbnb: verblijf op privé-eiland met zwembad op Loosdrechtse plassen

airbnb loosdrechtse plassen

Airbnb is voor veel vakantieganger hét platform om een leuk vakantieverblijf te boeken. Vaak zit je midden in het centrum, heb je een ruim woonoppervlakte én het is vaak goedkoper dan een appartement die je op een complex boekt. Ook in Nederland kun je pareltjes vinden, net zoals deze! 


 

Nederland

Ga jij deze zomer niet op vakantie naar het buitenland, maar blijf je lekker in Nederland? Dan kun je toch nog een paar daagjes erop uit in deze prachtige Airbnb. Je moet even afreizen naar de Loosdrechtse Plassen (vlakbij Amsterdam). Daar kun je namelijk overnachten op een privé-eiland!
 

The Bohemian 

Op het privé-eiland vind je het vakantiehuis The Bohemian dat alleen bereikbaar is per boot. Het huisje zelf is bijna zelfvoorzienend en heeft een aantal vette dingen: zo kun je natuurlijk zwemmen in de Loosdrechtse Plassen, maar je kunt ook zwemmen in het zwembad wat bij de Airbnb hoort. De tuin heeft een aantal hangmatten en zitzakken.

airbnb loosdrechtse plassen
 

Ecologisch

Het leuke is dat de woning ook nog eens goed is voor het milieu. Het stroom komt van de zonnepanelen en het water komt uit de eigen waterbron. Ook heeft het huis een eigen afvalwaterzuivering. Het enige niet-ecologische is de centrale verwarming, die wordt gevoed door flessengas. 
 

Kosten

Als je met z’n zessen het vakantiehuis bezoekt en je blijft er zo’n 6 nachten, dan betaal je maar 644 euro! Dat is een lekker prijsje, zeker als je het door zessen deelt. Check de foto’s hieronder!

airbnb loosdrechtse plassen
airbnb loosdrechtse plassen
airbnb loosdrechtse plassen


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like