Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Airbnb-host toont totale ravage die huurders hebben achtergelaten

Airbnb host

Het is meer dan logisch dat wanneer je bij iemand een onderkomen hebt gehuurd, je het weer in dezelfde staat oplevert. Jammer dat bepaalde mensen niet weten hoe het hoort, zoals de huurder die het huis van de Airbnb-host in de video had gehuurd. Nu heeft ze een hoop werk.

Airbnb

Airbnb biedt een service die huiseigenaren de mogelijkheid geeft om het te verhuren aan vakantiegangers of mensen die voor langere tijd in een andere stad willen wonen, wat zeker erg handig is. En het is ook goed voor je portemonnee, aangezien deals op Airbnb vaak goedkoper zijn dan hotels in een stad. Maar als verhuurder kun je ook vervelende dingen tegenkomen die gasten hebben achtergelaten.

Gesloopt

De eigenaar in de video verhuurde haar huis aan iemand die het tot een crack pand had gemaakt. In een filmpje is te zien hoe de Airbnb gesloopt is. Drugsdealers kwamen naar het huis en het huis ligt vol uitwerpselen, drugs, condooms en bloed. De huurder is hardhandig het huis uitgezet. De host gaat nu alles schoonmaken en zorgen dat er nieuwe spullen in zitten en dan is het huis weer beschikbaar op Airbnb.

Check ook: Dakloze man vertelt hoe hij €1300,- per maand verdient met huur

Bron & Beeld: dailybuzz.nl

You May Also Like