Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Advocate kan geen man vinden omdat ze te knap is: ‘Ik val alleen op intelligente mannen’

advocate te knap

Een advocate die ook nog Only Fans-model is, heeft aangegeven sapioseksueel te zijn en zich dus alleen maar aangetrokken te voelen tot intelligente mannen. Ze beweert dat ze wordt beoordeeld vanwege haar uiterlijk en daarnaast ook geen man kan vinden. 

Intelligente mannen

Denise Rocha, beter bekend als “CPI Hurricane”, onthulde dat ze sinds ze een profiel op Only Fans heeft geopend, te maken heeft met vooroordelen vanwege haar knappe uiterlijk. Ze beweert dat het niets te maken heeft met haar seksuele voorkeur en dat ze zich altijd aangetrokken heeft gevoeld tot intelligente mannen.

Beeld: Instagram

Denise’s voorkeur

Denise, die werkt als advocaat en zakenvrouw naast haar werk als OnlyFans-model, zei dat ze zich opgewonden voelt door mensen die moeilijke onderwerpen kunnen bespreken. Ze verkiest een partner met een hoog IQ boven iemand met een perfect lichaam. Ondanks de oordelen over haar levensstijl, is Denise zeker van wat ze wil in een partner en voelt ze zich niet aangetrokken tot mensen die gebrek hebben aan intelligentie en cultuur. Ze heeft haar droomman echter nog niet gevonden.

Brutale verzoeken

Denise is advocaat en zakenvrouw, maar verkoopt ook pikante foto’s op OnlyFans. Ze werd recentelijk beroemd door haar prachtige lichaam na het poseren voor een pikante Playboy-shoot. Sindsdien heeft ze te maken gekregen met ongepaste verzoeken van brutale fans. Ze is zelfs zo ver gegaan om naakt te poseren met een paard om aan de fetisj van een abonnee te voldoen. Hoewel ze er aanvankelijk niet veel over nadacht, heeft ze uiteindelijk besloten om het te doen nadat haar een vergoeding van maar liefst een ton werd aangeboden.

Check ook: Volgens de wetenschap is ’te knap zijn’ slecht voor de carrière van een man

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like