Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Action webshop verkoopt nu een terrasverwarmer voor een spotprijsje!

action terrasverwarmer

Wacht huh, een terrasverwarmer voor nog geen 80 euro? Ja, je leest het goed! Action heeft een spotgoedkope terrasverwarmer te koop. Deze zomer kun je lekker lang genieten op je terras!

Voor de koukleumpjes onder ons!

Ben jij ook altijd de eerste die zegt: Ik heb het koud. Vanaf nu hoeft dat dus niet meer als je op je jouw terras zit thuis. Geniet elk seizoen van je terras met deze terrasverwarming. Zelfs op frisse avonden heb je het aangenaam warm. En nu voor 79,95 euro om exact te zijn!

Sunred terrasverwarming Fortuna Ultra Wall Black

Stel de warmte van de heater zelf in met de inbegrepen afstandsbediening. Zo kies je uit 3 verschillende standen: 500, 1000 of 1500 watt. Het rosé bladgoud zorgt voor extra reflectie, waardoor het warmtegevoel nog intenser is. Het element is vrijwel niet windgevoelig. Dankzij de Low Glare-technologie heb je geen last van rood licht. De lichtopbrengst is namelijk tot 80% verminderd.

De terrasverwarmer werkt gewoon op stroom. Steek de stekker in het stopcontact en hij is meteen klaar voor gebruik. Dat is niet alleen supersimpel, maar ook zuiniger en voordeliger in gebruik vergeleken met een heater op gas.

Let op: dit product is alléén online verkrijgbaar! Bestel ‘m dus hier!

Bron: cosmopolitan
Beeld: Action webshop