Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Action verkoopt refurbished laptop van topkwaliteit voor een prikkie!

laptop action
Beeld: Pexels

Met de prijzen die de lucht in blijven gaan, moet je wel een dikke portemonnee hebben, als je een nieuwe laptop wilt kopen. Maar als je een baan hebt waarbij er een laptop nodig is of student bent dan heb je bijna geen andere keus dan eentje kopen. We zeggen daarom: ‘God zij dank’ (en zelfs de Atheïsten zouden het met ons eens zijn) dat de Action er bestaat, want daar koop je nog deze spotgoedkope laptop van HP.

De EliteBook 720 G2

De EliteBook 720 G2 van topmerk Hewlett-Packard (HP) zal als warme broden over de toonbank verdwijnen en daar staan we niet versteld van, we bedoelen … Een beperkte voorraad en laagprijs voor deze razendsnelle en krachtige computer, wat wil je nog meer?! Maar let wel de de laptop alleen via de webshop te verkrijgen is. Alhoewel de laptop ‘refurbished’ is (producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik) moet je het zeker niet verwarren met tweedehands. De HP EliteBook die je bij de Action koopt is zo goed als nieuw, als dat niet genoeg is geven ze je ook een garantie van 1 jaar.

laptop action

Een laag prijsje

De laptop heeft een SSD harde schijf van 256 GB, een Intel Core i5 processor en 8 GB aan RAM-geheugen, niet slecht dus … helemaal niet slecht dus! Daarnaast is het Het Full HD-scherm van 12,5 inch en een resolutie van 1920 × 1080 pixels. Naar je favoriete film kijken wordt dus leuker en beter. De laptop is vanaf 24 januari te koop via de webshop van de Action voor slechts 299 euro. Wees er dus maar snel bij.

We hebben slecht nieuws: De EliteBook 720 G2 van topmerk Hewlett-Packard (HP) is op dit moment al uitverkocht, zoals we dat hadden voorspelt, jammer. Om je hartje te troosten kun je deze link checken voor een evenwel goedkope, maar iets minder krachtig exemplaar.

Check ook: Action verkoopt spotgoedkope smartwatch met toffe functies

Bron: Manners

Beeld: Pexels

.

You May Also Like