Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Action verkoopt nu deze geniale voederbak met camera

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk het beste voor je viervoeter. Een van de belangrijkste zaken is dat je huisdier op tijd te eten krijgt. Maar wat als je lange dagen maakt of regelmatig van huis bent? De LSC Smart Connect slimme voederbak van de Action biedt hiervoor een oplossing.

Hou hem in de gaten

Deze automatische voerbak is voorzien van een camera, wifi en een handige smartphone-app. Hierdoor kan je op elk moment van de dag in de gaten houden wat je huisdier aan het doen is en of hij/zij al gegeten heeft. Dankzij de infraroodfunctie van de camera kan je zelfs in het donker zien wat er gebeurt. Zo kan je ook ’s nachts zien of je huisdier rustig slaapt of dat hij/zij een late-night snack heeft genomen.

Handige functies

De voerbak heeft een handige functie waarmee je een foto kan maken wanneer je huisdier de voederbak bezoekt. Zo kan je altijd zien of je huisdier eetlust heeft en of hij/zij op het juiste moment eet. Dit is niet alleen handig voor huisdiereigenaren die regelmatig van huis zijn, maar ook voor degenen die hun huisdier willen monitoren. Een ander voordeel van de LSC Smart Connect slimme voederbak is de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden met een Micro-SD kaart. Hierdoor kan je tot wel 128 GB extra geheugen toevoegen aan de voederbak. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je huisdier zonder eten komt te zitten, ook niet als je een paar dagen van huis bent.

2-way audio

De voerbak heeft ook 2-way audio, waarmee je je huisdier kan horen en je huisdier jou kan horen. Dit is handig als je huisdier bijvoorbeeld begint te miauwen of te blaffen en je wilt weten wat er aan de hand is. Daarnaast kan je je huisdier ook handmatig een portie voer geven door simpelweg op de knop aan de voorkant van de voederbak te drukken. De opslagruimte van de voerbak heeft een inhoud van 4 liter. Dit is voldoende om je huisdier voor een aantal dagen van voer te voorzien. De voederbak houdt het voer ook nog eens vers dankzij de gleuf aan de bovenkant en het anti-vocht zakje. Zo kan je huisdier altijd genieten van vers voer.

Stroom of batterij

Tot slot is de LSC Smart Connect slimme voederbak heel handig in gebruik. Je kan de voerbak aansluiten op netstroom, maar hij werkt ook op batterijen. Hierdoor kan je de voederbak overal plaatsen waar je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact. Kortom, de LSC Smart Connect slimme voederbak is een handige en slimme oplossing voor huisdiereigenaren die hun huisdier op afstand willen monitoren en altijd zeker willen zijn dat hun huisdier op tijd te eten krijgt. De voederbak biedt veel functionaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Bekijk de prijs en beschikbaarheid hier.

Check ook: Action verkoopt deze briljante karaokeset voor een prikkie

Bron: zelfmaak-ideetjes.nl

Beeld: Action

You May Also Like