Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Action verkoopt nu de goedkoopste opblaas jacuzzi die er te vinden is!

opblaas jacuzzi action

Heb je altijd al een bubbelbad in je tuin willen hebben? Dan is dit jouw kans. Action heeft namelijk een opblaas jacuzzi te koop. En niet zomaar eentje… het komt echt met alles erop en eraan? Nieuwsgierig? Lees maar verder…

Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom je een bubbelbad in je tuin zou moeten hebben. Denk maar aan:

  • Ontspanning: Een bubbelbad biedt een ontspannende en rustgevende ervaring. Het warme water en de masserende bubbels kunnen helpen om stress en spanning te verminderen en de geest te kalmeren.
  • Verlicht pijn: Het warme water en de masserende bubbels kunnen helpen bij het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen met chronische pijn of blessures.
  • Sociale activiteit: Een bubbelbad kan ook dienen als een sociale activiteit. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te kletsen met vrienden en familie, of om romantische momenten te delen met je partner.

Dit alles biedt het opblaasbare bubbelbad van Action

Het opblaasbare bubbelbad van de Action Webshop is uiterst gebruiksvriendelijk. Met ruimte voor 2 tot 3 personen, biedt het jou en je gezelschap de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Zodra het bad is opgezet en opgeblazen, vul je het met water en stel je de gewenste temperatuur gemakkelijk in met de schakelaar tot een maximum van 40°C. Het bubbelbad heeft een chloordosering, zodat het chloorgehalte constant blijft. Om de levensduur van het bad te verlengen, bedek je het met het sterke afdekzeil wanneer je het niet gebruikt, zodat het vrij blijft van vuil. Om energie te besparen, kun je de timer inschakelen, waardoor het verwarmingssysteem automatisch uitschakelt na de ingestelde tijd. Bovendien beschikt het bubbelbad over een slimme functie die automatisch de verwarming inschakelt als de temperatuur onder het vriespunt daalt, om zo schade aan het bad door bevriezing te voorkomen.

Prijs

Bij aankoop van het opblaasbare bubbelbad ontvang je kosteloos een aantal accessoires, waaronder een hoes, pomp, filterpatroon, dispenser en reparatieset. Heeft dit alles jouw interesse gewekt en kan je niet wachten totdat je ook (samen met je partner) kan ontspannen in jouw tuin? Bestel het dan snel en eenvoudig via de Action Webshop voor maar 299 euro. 

opblaas jacuzzi action
opblaas jacuzzi action
opblaas jacuzzi action

Check ook: Opblaasbare jacuzzi vanaf zaterdag weer in de aanbieding bij Aldi! – SGXL.NL

Bron: manly.nl

Beeld: Action

You May Also Like