Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Action verkoopt deze briljante karaokeset voor een prikkie

karaokeset action

Een gezellig avondje karaoke zingen met je vrienden is super leuk in jouw eigen slaapkamer. Je kunt daar namelijk zo hard zingen als je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over anderen die je misschien kunnen horen. En wat is er nou leuker dan dit te doen met een karaokeset?

Karaokeset van de Action

Als je op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is de karaoke set van de Action echt een aanrader. Deze set is ontzettend leuk voor een gezellige meidenavond en bevat een box met discolichten en twee microfoons. Hiermee kunnen jij en je vriendinnen je flink vermaken en zorgen voor een onvergetelijke avond.

karaokeset action

Dit alles krijg je

De karaoke set heeft een batterijduur van maar liefst 5 uur en na slechts 3 uur opladen ben je weer ready to go. Je kunt hem via bluetooth gemakkelijk verbinden met je telefoon, zodat je kunt zingen op jouw favoriete hits. En als je wilt experimenteren met je stem, dan kun je gebruik maken van de twee geluidseffecten: een echo en een stemvervormer.

karaokeset action

Prijs

Deze karaokeset van de Action is dus niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens hartstikke leuk en gebruiksvriendelijk. Voor slechts 24,95 euro heb je alles wat je nodig hebt voor een fantastische karaoke avond met je besties. Wacht dus niet langer en haal deze set nu in huis!

Check ook: Action verkoopt geniale ‘Green Egg’-bbq voor een prikkie!

Bron: girlscene.nl

Beeld: action.com

You May Also Like