Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Action gaat de prijzen flink verhogen!

action-foto

De Action (Of Aa Cee Tie On) is dé perfecte plek om naar toe te gaan als je op zoek bent naar troep woonaccessoires, schoonmaakspullen, goedkope snacks en drankjes, frutseltjes en ja… wat eigenlijk niet? De Action gaat helaas een stuk duurder worden…


 

Mega goedkoop

De Action is natuurlijk razend populair omdat het spotgoedkoop is. Waar je bij de supermarkt een tientje neerlegd voor vaatwastabletten, ben je bij wijze van spreken bij de Action ongeveer 20 cent kwijt. Het zou dan ook een domper zijn als Action besluit de producten duurder te maken en dat is nou net wat er aan de hand is.


 

Action wordt duurder?!

Dat is een flinker domper, dus je bent vast nieuwsgierig hoe het komt dat die prijzen stijgen. Dat heeft alles te maken met de prijzen van het containervervoer en de grondstoffen die zijn gestegen. Een woordvoerder vermeldt er het volgende bij: “Op termijn kan deze situatie ook voor een aantal artikelen van onze winkel leiden tot veranderende prijzen.”Of we nu Action de rug toe kunnen keren? Dat niet per se. De keten geeft aan dat ze nog steeds hun best zullen doen om zo laag mogelijke prijs te vragen. Eerst zien, dan geloven Action! 

 

Bron en beeld: AXED.nl

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like