Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Actiethriller The Ice Road met Liam Neeson is een enorme hit op Netflix

The Ice Road liam neeson

Ha, we mogen weer eens genieten van een actiefilm met Liam Neeson in de hoofdrol. We hebben het over de film The Ice Road die te zien is op Netflix. De film is in ieder geval populair, aangezien de film al een tijdje bovenaan de lijst staat van populairste films op Netflix in Nederland. Dat belooft veel goeds.

Liam Neeson

In The Ice Road speelt Liam Neeson een vrachtwagenchauffeur. Hij racet tegen de klok om een aantal opgesloten mijnwerkers te redden. Lukt het niet? Dan zullen de mijnwerkers sterven door zuurstofgebrek. De mijnwerkers zitten opgesloten in een diamantmijn die op het punt staat om in te storten. Liam Neeson gaat samen met zijn autistische broer de strijd aan om deze mensen te redden van de dood.

The Ice Road

Het is mogelijk om de mijnwerkers te redden. Het enige wat Liam daarvoor hoeft te doen is een kneiterzware vrachtwagen kilometers lang over het ijs te manoeuvreren. Klinkt makkelijk, is het helaas niet. Eén fout kan namelijk fataal zijn. Je begrijpt ‘m: je kijkt deze film met samengeknepen billen.

Bekijk de trailer van The Ice Road hieronder:

Bron: Manly
Beeld: Netflix