Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Absurde ontploffing laat je afvragen of vuurwerkverbod wel zo’n slecht idee is

vuurwerkbom

2022 zit er inmiddels op en 2023 is alweer een klein weekje onderweg. Toch blijven er nog beelden binnenkomen van een ‘ouderwetse’ oud en nieuw, waarbij er op de meeste plaatsten gewoon weer vuurwerk mocht worden afgestoken. Maar of dat nou zo’n goed idee is, ga je je na het zien van deze beelden van een enorme vuurwerkbom toch afvragen..

Ouderwets stoken

Door de pandemie was het afsteken van consumentenvuurwerk de afgelopen twee jaar niet toegestaan, maar op de meeste plekken mocht er dit jaar in Nederland weer ouderwets ‘gestookt’ worden. Dat gebeurde dan ook met een recordhoeveelheid legaal, maar ook illegaal vuurwerk. En vooral in die laatste categorie zit er soms spul tussen wat ze in Oekraïne prima zouden kunnen gebruiken met het wegjagen van ongewenste Russen.

Absurde explosie

Precies om deze reden laaide de discussie dan ook weer flink op, of het nog wel van deze tijd is om een land vol met beschonken mensen met levensgevaarlijke explosieven te laten spelen. Vooral na het zien van onderstaande beelden van een absurde explosie met een vuurwerkbom ga je je dat toch hardop afvragen…

Check de beelden van de absurde vuurwerkbom hier:

Check ook: Vuurwerkverbod Amsterdam, niks van te merken (sgxl.nl)

Bron en beeld: Skoften

You May Also Like