Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Absolute Brabantse droomvilla te koop op Funda

Beeld: Funda

Vandaag kunnen je dromen waargemaakt worden door deze prachtige villa. Altijd een eigen fitnessruimte, bioscoop, wijnkelder en zwembad in de droomhuis willen hebben? Dan is deze ruime villa waarnaar je al die tijd op zoek was. Neem gauw een kijkje!

De villa

We vallen meteen met de deur in huis door je te vertellen dat deze villa 7 slaapkamers heeft, waarbij vijf te vinden zijn in de eerste verdieping. Vier van deze slaapkamers bestaan uit een suite en badkamer, wachten tot de ander klaar is, zodat je kunt gaan douchen hoeft helemaal niet. Nemen we een kijkje in de master bedroom dan rest het enige wat je nog kunt zeggen; wow! Via de openstaande deuren gaan we het terras op en dit leidt ons naar de gigantische tuin. In de tuin blijven we even zitten, in de overdekte veranda, om hetgeen we zien te bewonderen, een rustgevend zwembad.  

Te koop op Funda

Ook moeten we gelijk vertellen dat de villa een grote souterrain bezit en op een oppervlak van maar liefst 190 m² kun je een thuisbioscoop, gigantische wijnkelder en je eigen fitnessruimte vinden. De villa bestaat zelfs uit een lift om naar de tweede verdieping te gaan, gemak dient de mens! In de tweede verdieping treffen we twee slaapkamers en een wasruimte. Kortom de slaapkamers zijn groot en privacy is gegarandeerd. Deze villa is te vinden in Breda Zuid. Dicht in de buurt heb je het Ulvenhoutse bos. Dit prachtig villa staat nu voor € 2.875.000 te koop op Funda.

Bron: Guys

Beeld: Funda

You May Also Like