Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Aangeschoten Katja Schuurman keihard afgewezen: ‘Mag ik met jullie op de foto?’

katja schuurman

Als BN’er gaan mensen zeker ongevraagd foto’s van je schieten of met je op de foto willen staan dit is simpel weg een van de dingen die je kunt verwachten als je bekend wordt. Bij Katja Schuurman gebeurt juist het tegenovergestelde. Op een video is te zien hoe een aangeschoten Katja een paar jongens vraagt om met ze op de foto te gaan.

Katja Schuurman
Beeld: Instagram Katja Schuurman

Zelf vragen om op de foto te staan

De Nederlands actrice, zangeres en presentatrice met duizenden volgers op Instagram wachtte niet om gevraagd te worden, maar ze vroeg zelf, dus wanhopig vraagt ze enkele heren of ze met hun op de foto mag. Dit verschijnsel is zeker niet alledaags, maar wonderen zijn de wereld nog niet uit dus ja. We zouden het zeker niet erg vinden als het gedrag van Katja Schuurman door alle BN’ers werd overgenomen, maar raar zouden we het wel vinden.

Mag ik met jullie op de foto?

Deze jongens vonden het zo raar dat ze zelfs hun oren niet konden geloven. “Mag ik alsjeblieft met één van jullie op de foto?”, vraagt Katja. Verbaasd keken ze haar haar niet wetende hoe ze moesten reageren. Om te weten of hij haar goed gehoord had vroeg hij opnieuw “Sorry, wat zeg je nou?” De jongens maakte het Katja echter niet gemakkelijk en wezen haar keihard af.

Bron: DenD

Beeld: Instagram Katja Schuurman

You May Also Like