Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

90-jarige oorlogsveteraan gaat vanaf nu door het leven als Patricia

Peter Davies, een negentigjarige gepensioneerde fotograaf uit Leicestershire, heeft de moedige beslissing genomen om zijn ware identiteit te omarmen en verder te gaan als Patricia. Volgens Patricia heeft ze haar hele leven al geweten dat ze in het verkeerde lichaam zat en heeft ze jarenlang geleefd in een ‘leugen’. Ze herinnert zich dat ze op driejarige leeftijd al wist dat ze eigenlijk een meisje was, maar destijds was het niet veilig om hierover te spreken en was er weinig bekendheid over transgender zijn.

Foto embedded van The Mirror

Vrouw

Na het bekijken van een televisieserie over transgenders heeft Patricia besloten om nooit meer mannenkleren te dragen en te beginnen met een hormoonbehandeling. Ze draagt nu rokjes en blousjes en geniet van het feit dat mensen haar accepteren zoals ze is. Tot op heden heeft ze nog geen enkele negatieve reactie gekregen.

Patricia

Patricia wijst erop dat vroeger weinig begrip was voor transgenders en dat het niet veilig was om hierover te spreken. Medici wisten er destijds weinig vanaf en de behandeling bestond uit elektrische schokken, terwijl er eigenlijk niets te genezen viel. Gelukkig voor haar is daar nu een stuk meer begrip voor.

Foto embedded van The Mirror

Check ook: Man verlaat vrouw, nadat ze stopt met het scheren van haar baard (sgxl.nl)

Bron & beeld: Trendnieuws

You May Also Like