Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

8% van de mannen denkt gorilla te kunnen verslaan in een één-op-één gevecht

Welke dieren kun je verslaan in een gevecht? Een olifant, beer of gans? Wat hun doel ervan was is onduidelijk, maar het Amerikaanse marktonderzoekbureau YouGov besloot een onderzoek te doen, waarbij er aan 1224 Amerikanen werd gevraagd welke dieren ze dachten te kunnen verslaan in een gevecht en de resultaten zie je hieronder en we kunnen alvast verklappen; onze soortgenoten hebben niet veel kans in het bos.

Kun je een rat verslaan?

Een rat, kat of gans verslaan dat is snel gedaan, toch? Of niet? Uit de 1224 mensen die werd ondervraagd gaf grotendeels aan wel in een gevecht te kunnen gaan met deze dieren, alhoewel onze verwachtingen hoger waren, was slechts 25% van de ondervraagde mannen in staat om een ​​een-op-een gevecht aan te gaan met een rat.

8% van mannen kan een gorilla verslaan?

Een man die tegen een rat vecht is best grappig toch? Kies iemand of in dit geval een dier van je eigen grootte zouden we zeggen, een dier zoals de chimpansee, echter wanneer het om de chimpansee gaat denkt maar liefst 17% kans te hebben, de andere 83% maakt dus geen kans om als winnaar uit de bus te komen. Wanneer het gaat om de kangoeroe denkt 14% kans te hebben, de andere 86% laat het maar liever zitten. Wanneer het gaat om de grizzlybeer daar vonden we een kleine 6% van mannen die wel als winnaar uit de ring zouden kunnen komen en 8% mannen dacht ook de gorilla te kunnen verslaan. We weten niet echt of ze een kans zullen maken tegen deze dieren, maar ze zijn zeker wel (over) moedige kerels.

Bron: Panorama

Beeld Pexels

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like