Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek: 75% van de vrouwen heeft liever man met buikje dan een sixpack

buikje

Jezelf keihard in het zweet werken om deze zomer in de smaak te vallen bij de dames, wanneer je je shirt uittrekt? Verspilde moeite! Uit een recente enquête van de internationale datingsite Dating.com blijkt namelijk dat het grootste deel van de vrouwen de voorkeur geeft aan een man met een zogenaamde dad body, boven mannen met een afgetraind lichaam.

buikje sixpack

Overtuigende resultaten

De resultaten van het onderzoek waren overtuigend. Maar liefst 75% van de respondenten gaf aan zich meer aangetrokken te voelen tot iemand met een paar extra kilo’s, slechts 15% zei de voorkeur te geven aan iemand met een afgetrainede sixpack. 

Echte wereld

“Zeer fitte en gevormde lichamen worden als ideaal gezien als het gaat om het aantrekken van een partner, maar de gebruikers van Dating.com hebben net bewezen dat dit niet altijd het geval is als het gaat om echte romans”, verklaart vice-president van de datingsite Maria Sullivan.“Films en tv-shows promoten de lichaamstypes van ‘Barbie en Ken’. Hierdoor krijgen mensen het idee dat ze er hetzelfde uit moeten zien om hun match te vinden. We zijn blij te kunnen bevestigen dat dit niet is hoe de echte wereld echt werkt. ”

Afvallen in bad

Kijk, dat biedt hoop voor degenen die momenteel in de stress zitten hoe ze die lockdown-kilo’s ooit nog voor de zomer moeten kwijtraken. Mocht je toch nog wat willen afvallen, zonder daar al teveel moeite voor te hoeven doen, uit een ander onderzoek blijkt dat je in een uur in bad net zoveel calorieën verbrand als met een uur wandelen. Daarover lees je hier meer.

Bron en beeld: FHM, Youtube, Man of many

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like