Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

7 Netflix hitseries die een vervolg krijgen in 2023

Netflix hitseries 2023

2023 staat al bijna voor de deur. Dan zijn er ook heel wat dingen om naar uit te kijken. Het vervolg van de populaire series die we dit jaar hebben gehad is daar zeker één van. Hieronder hebben we 7 series waar je een vervolg van kunt verwachten in het nieuwe jaar.

Squid Game seizoen 2

Het succesvolle Koreaanse drama “The Squid Game” krijgt een tweede seizoen op Netflix. Hwang Dong-hyuk, maker van de populaire serie, zei onlangs dat hoofdpersonage Seong Gi-hun een verandering doormaakt in seizoen 2. Hij maakt nieuwe ontwikkelingen door als gevolg van de gebeurtenissen van het eerste seizoen, onthulde Hwang Dong-hyuk zonder al te veel details te geven.

Lupin seizoen 3

Nog een internationale hit: de Franse serie “Lupin” krijgt binnenkort een vervolg, een derde seizoen. De hoofdpersoon, Assane, duikt onder. Hij kan echter niet leven zonder zijn vrouw en zoon. Zal hij zijn plan voltooien en een nieuw leven beginnen met zijn familie ver weg? Je ziet dit in seizoen 3 van Lupin.

Vikings: Valhalla seizoen 2

De hitserie Vikings Valhalla gaat in 2023 door. Na de gebeurtenissen in de originele Vikings-serie maakt de opvolger van de Vikings zo’n 100 jaar een sprong vooruit. Hoe blijven de nieuwe helden geschiedenis schrijven? Wij zijn benieuwd.

Black Mirror seizoen 6

Het is lang onzeker geweest of Black Mirror een vervolg krijgt. Er is een breuk ontstaan ​​tussen de makers van de serie, Charlie Brooker en Annabel Jones, en het productiebedrijf. Brooker en Jones begonnen hun eigen productiebedrijf. De rechten op de serie blijven bij het oorspronkelijke bedrijf, dat toevallig onderdeel is van Endemol. We weten niet hoe het er achter de schermen aan toe is gegaan. Wat zeker is, is dat seizoen 6 van “Black Mirror” volgend jaar uitkomt.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5

In het genre van de docuserie is Formula 1: Drive to Survive een van de grootste hits van Netflix. Dankzij deze openhartige blik achter de schermen heeft de Formule 1 veel fans voor zich gewonnen. De serie, die begon in 2019, is momenteel in zijn vijfde seizoen en wordt in 2023 uitgezonden op Netflix.

Sweeth Tooth seizoen 2

De serie, die is beschreven als een “post-apocalyptisch sprookje”, krijgt ook een tweede seizoen. De verhaallijn is gebaseerd op een pandemie die bijna de hele wereldbevolking het leven kostte. Overlevenden worden geconfronteerd met hybride baby’s: half mens, half dier. Wat hebben ze met het virus te maken en hoe gaan ouders ermee om? We zien het in het tweede seizoen van de succesvolle fantasyserie Sweet Tooth.

Shadow and Bone seizoen 2

Net als ‘Sweet Tooth’ zit ook ‘Shadow and Bone’ in het fantasiegenre. Het uitgangspunt is echter totaal anders. Shadow and Bone is een bewerking van het boek van auteur Leigh Bardugo. Het verhaal volgt Alina Starkov, die ontdekt dat ze Grisha is, een wezen met speciale natuurlijke krachten. Netflix heeft de releasedatum voor Shadow and Bone aangekondigd: 16 maart 2023.

Check ook: Netflix-kijkers zeggen dat hun leven is veranderd na het intikken van ‘9875’ – SGXL.NL

Bron: manly.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like