Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

6 grimmige voorspellingen die Nostradamus deed voor 2022

voorspellingen Nostradamus voor 2022

Nostradamus is vooral bekend van zijn boek The Prophecies uit 1555. Zijn profetieën zijn op grote schaal geïnterpreteerd door astrologen om de hedendaagse toekomst te voorspellen en ook voor 2022 had Nostradamus weinig goeds in petto. Ontdek alle voorspellingen van de beroemde Franse astroloog.

nostradamus voorspellingen 2022

Wie is Nostradamus?

Michel de Nostredame, tegenwoordig bekend als Nostradamus, werd in 1503 in de Provence geboren. Als beroemde apotheker bedacht hij een preparaat om de pest te bestrijden. Maar zijn profetieën zijn, zijn grootste prestatie. Volgens de website Horoscope Annuel zijn de meeste van de 6.338 profetieën van Nostradamus uitgekomen. De voorspellingen van de meest populaire profeet op het web strekken zich uit tot het jaar 3797.  Verdeeld in Centuriën, bestaat Nostradamus’ werk uit enkele honderden kwatrijnen (d.w.z. coupletten van vier regels). Ontdek enkele profetieën van Nostradamus voor het jaar 2022. Maar wees gewaarschuwd, sommige zijn behoorlijk pessimistisch.

Kwatrijnen

De onderstaande kwatrijnen zijn ontleend aan het originele werk van Nostradamus, gepubliceerd in 1955. Ze zijn vertaald uit het oude Frans.

1. Immigratie zal toenemen vanwege de oorlog
Hier is de voorspelling van Nostradamus in het 10e kwatrijn van Centuria III: Van bloed en honger grotere rampspoed / Zeven keer appreste naar het zeestrand / Monech van honger, plaats ingenomen, gevangenschap. Versta je de taal van de profeet niet? Deze voorspelling geeft aan dat in 2022 de honger in de wereld zal toenemen door de toename van gewapende conflicten. Als gevolg hiervan zullen er meer volksverhuizingen zijn. Nostradamus voorspelt dat zeven keer zoveel migranten zullen aanspoelen op de stranden van Europa. Wie niet sterft, wordt opgesloten…

2. Nostradamus anticipeert op een klimaatoorlog
Onder het tegenovergestelde Babylonische klimaat / Groot zal zijn zonder de uitstorting. De beroemde profeet kondigt met deze paar woorden aan dat er in het jaar 2022 een klimaatoorlog zal uitbreken. Zo’n conflict zou kunnen ontstaan ​​door een tekort aan hulpbronnen in het ene land, dat dan een buurland zou aanvallen om aan bestaansmiddelen te komen.

3. De val van de Europese Unie
Dit slechte nieuws wordt aangekondigd in het achtste kwatrijn van Centuria II: Heilige tempels prime Romeinse stijl / Zal de goffes-fundamenten afwijzen. Laten we niet vergeten dat het in 1957 geratificeerde Verdrag van Rome aan de basis ligt van de Europese opbouw. Volgens Nostradamus is de Brexit nog maar het begin en is de hele Europese Unie voorbestemd om in 2022 in te storten.

4. Parijs belegerd
Een van de profetieën van Nostradamus voor het komende jaar heeft rechtstreeks betrekking op Parijs, dat belegerd zou worden. Het staat in het 30e kwatrijn van Centuria V:Rondom de grote stad / zullen soldaten worden ondergebracht bij velden en steden. Om welke redenen zou de hoofdstad belegerd kunnen worden? We weten het niet… Het zou best kunnen dat de Lichtstad voor een lange periode volledig verlamd blijft, zonder toegang tot de buitenwereld.

5. De dood van Kim-Jong Un
In het 14e kwatrijn van Centuria IV voorspelt Nostradamus de ondergang van de Noord-Koreaanse leider, aldus de astrologen die zijn profetieën analyseren: De plotselinge dood van het eerste personage / Will is veranderd en heeft een ander in het bewind gebracht.
Kim-Jong Un zou dus het slachtoffer worden van een onverwacht ongeval. Zijn opvolging is echter al verzekerd, aangezien een lid van zijn familie het land zal leiden.

6. Een grote aardbeving in Japan
Het derde kwatrijn van Nostradamus’ Centuria III voorspelt een zeer grote aardbeving in het land van de rijzende zon, in 2022: Op weg naar midy extreme siccity / In de diepten van Azië zullen ze aardbeving zeggen. De aardbeving zou dus midden op de dag plaatsvinden. Een tijd die het menselijk verlies tot een minimum kon beperken, maar nog steeds verschrikkelijke materiële schade aanrichtte. Op 16 maart dit jaar vond er inderdaad een aardbeving plaats voor de kust van Japan, bij Fukushima. vier mensen kwamen daarbij om het leven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like