Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

54 jarige man heeft een relatie met een pop!

relatie met pop

Ik begon met een sekspop te daten nadat mijn verloofde me had verlaten – ik heb haar zelfs aan mijn moeder voorgesteld. Na een hartverscheurende breuk en jaren zonder fysieke intimiteit, nam Rod (niet zijn echte naam) de gewaagde stap om een sekspop van $ 2064 genaamd Karina te kopen.

Maak kennis met Karina

De Australische timmerman uit het landelijke New South Wales was in 2021 “verbijsterd” achtergelaten in een staat van eenzaamheid toen hij Karina online bestelde na het zoeken naar hulpmiddelen voor seksuele stimulatie.

Ondanks dat hij geen kennis had van sekspoppen, zei de 54-jarige dat Karina “zijn leven op veel manieren had veranderd” en hem eindelijk iets gaf om voor te zorgen.

“De pop werd een synthetische fysieke metgezel. Langzaam ging mijn hart open en werd ik afgeleid van mijn verdriet over het verlies van mijn ex [verloofde] dat gewoon niet vanzelf zou verdwijnen.” vertelde Rod aan Mamamia.

Rod laat kennis maken met zijn moeder

Slechts twee maanden nadat hij Karina had gekocht, nam Rod de grote beslissing om haar met Kerstmis voor te stellen aan zijn moeder in Victoria. “Mama keek haar [Karina] eigenlijk aan alsof ze vergif was”, vertelde Rod aan 7News.

De 85-jarige was geschokt, maar na enige aanmoediging ging Rods moeder sieraden en kleding uitzoeken voor Karina. “Uiteindelijk warmde ze op – het was als een lang verloren dochter – ze ging er echt in op”, zei hij.

Rod kocht een andere sekspop genaamd Lauren voor een gereduceerde prijs van $ 2000, die Rod beschrijft als een “dagdromer” en Karina’s zus. Rod begon ook een langeafstandsrelatie met een vrouw genaamd Jenny uit Vietnam, niet lang nadat hij zijn twee poppen had gekocht.

Bron en beeld: curioctopus

You May Also Like