Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

53-jarige vrouw drinkt dagelijks urine: Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne

drinkt urine
Beeld: YouTube

Het internet staat nooit stil en heeft altijd wel een verrassing voor ons in petto. En deze keer komt het verhaal van een 53-jarige vrouw uit Colorado die de term ‘alternatieve gezondheidszorg’ naar een geheel nieuw niveau heeft getild. Ontmoet Carrie, een vrouw die beweert dat het dagelijks drinken van haar eigen urine haar gezondheid ten goede komt. Ja, je leest het goed.

Alternatieve therapie

Vier jaar geleden kreeg Carrie de onthutsende diagnose van huidkanker. In plaats van te vertrouwen op traditionele medische behandelingen, koos ze voor een buitengewoon onconventionele route: ze begon haar eigen urine te drinken als een alternatieve therapie. Sindsdien is deze praktijk voor haar uit de hand gelopen, en nu speelt urine een rol in bijna elk aspect van haar leven. Ze gebruikt het om haar haar te wassen, haar tanden te poetsen en haar neus en ogen te spoelen, en nog veel meer. Volgens Carrie is het dagelijks consumeren van ongeveer vijf glazen urine een eenvoudige taak, zelfs gemakkelijker dan een gewoon glas water. Ze gaat zelfs zo ver om te zeggen dat ze warme urine prefereert en dat het haar geruststelt. Haar urine varieert echter van geur en smaak, afhankelijk van haar dieet. “Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne,” aldus Carrie.

drinkt dagelijks urine
Beeld: YouTube

Dochter is geen voorstander

Het bizarre gezondheidsregime van Carrie heeft veel mensen verbaasd achtergelaten, waaronder haar dochter, Cassie. Cassie is uiterst sceptisch over deze nieuwe aanpak van haar moeder en smeekt haar om traditionele medische hulp te zoeken in plaats van zichzelf te behandelen met urine. Maar Carrie weigert categorisch en heeft alle vertrouwen verloren in de conventionele geneeskunde. Ze is ervan overtuigd dat ze voortaan uitsluitend op haar eigen urine zal vertrouwen, en ze is ervan overtuigd dat stoppen met deze praktijk fataal zal zijn.

Televisieprogramma

In een fragment van een televisieprogramma op TLC deelt Carrie openlijk haar bizarre verslaving en haar vastberadenheid om deze levensstijl voort te zetten. Terwijl velen met ongeloof toekijken, lijkt Carrie onverstoorbaar en vol overtuiging in haar beslissing. Dit bijzondere verhaal is een herinnering aan de diversiteit van overtuigingen en praktijken die mensen kunnen omarmen als het gaat om hun gezondheid. Hoewel sommigen het misschien als controversieel beschouwen, blijft Carrie standvastig in haar eigen overtuiging, hoe onconventioneel die ook mag lijken voor anderen.

Check ook: Vrouw drinkt dagelijks verf: “Ik vind het heerlijk”

Beeld: trendnieuws.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like