Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

45-jarige vrouw deelt tips hoe ze jong eruit blijft zien als 20-jarige

Nicole Smith, woonachtig aan de zonnige kusten van Californië, VS, beweert dat er alternatieven zijn voor dure behandelingen en vulstoffen als het gaat om het bereiken van een jeugdige en stralende teint.

Hou je ogen jong

In haar ogen is het belangrijk om je bewust te zijn van de fout waardoor je er ouder uitziet – en een daarvan is het rocken van een verouderd kapsel. Nicole, die werkt als esthetisch arts-assistent, legde uit: “Dit is het idee dat mensen je zullen zien op basis van hoe je je haar stylt. “Dus als je de haartrends niet bijhoudt, zie je er ouder uit.”

Hou je lichaam fit

Zoals whizzkid in zijn video beweert, is in topvorm blijven en sporten ook belangrijk. “Zeven op de tien Amerikanen hebben overgewicht. Het zou je verbazen hoeveel jonger je eruit ziet als je tien tot twintig kilo afvalt.”

Onderhoudt je gebit

Een ander aspect dat jaren aan uw uiterlijk kan toevoegen, zijn gele en scheve tanden. Om je gebit in topconditie te houden, adviseerde de beauty fanaat om een ​​aantal dranken, zoals koffie en rode wijn, te mijden.

Hou je fashion fresh

Vervolgens praatte Nicole over stijl- en net als het bijhouden van de nieuwste haartrends, drong ze er bij haar volgers op aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste mode. De goeroe zei: “Als je kleding in je kast draagt ​​die meer dan vijf jaar oud is, word je ouder.”

Persoonlijkheid net zo belangrijk is als een jeugdige uitstraling

Echter, zoals de 45-jarige eraan toevoegde, gaat het niet altijd om je fysieke uiterlijk – je persoonlijkheid speelt ook een grote rol. “Je houding heeft alles te maken met hoe mensen je zien. “Met zeuren en klagen kom je nergens – maar een positieve houding straalt een jeugdige geest uit.”

@lipsandlattes

The hair theory is real! People may perceive you as looking older with an outdated hair style. Also your choice of fashion can age you! If you are not into style or are wearing clothes you have had for years, its time to change your wordrobe. Yellow teeth can also make you look older. Use teeth whitening or avoid coffee and red wine to keep your smile bright! And lastly… don’t be a KAREN! #hairtheory #middleparthairstyle #aging #agingwell #overweight #botox #aginggracefully #karen #over40fashion #styletips #weightloss

♬ original sound – Nicole Smith Cosmetic Injector

Check ook: DEZE TIKTOK-TREND VERTELT JE HOE JE GEZONDE COLA MOET MAKEN

Bron & beeld: TheSun

You May Also Like