Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

30-jarige man kan geen werk vinden omdat hij dagelijks luiers draagt

luiers

Een 30-jarige Amerikaan beweert geen baan te kunnen vinden, vanwege een nogal opvallende gewoonte. Damien Turner, uit West Virginia, maakt deel uit van de gemeenschap van volwassen babyluiers (‘ABDL’ adult baby diaper lover): Damien is volwassen, maar draagt nog steeds babyluiers en zegt dat zijn levensstijl problemen heeft veroorzaakt in zijn professionele leven. Een werk vinden gaat voor een volwassen man in luiers nogal moeilijk.

Werkloos

Damien is momenteel werkloos, op het ene moment heeft hij weer even een baan en dan weer niet en hij is door eerdere werkgevers ontslagen omdat hij “kinderachtig was”. Damien zei tegen Metro: “Luiers zijn erg handig, comfortabel en schattig. Het is mijn levensstijl en ik zou niet anders willen.”

Volwassene in luiers

Het is niet alledaags dat je een volwassen man in luiers ziet rondlopen, op de vraag waarom hij dit precies doet, zei hij: “Aankleden en gedragen als een baby geeft een heel kalme, ontspannende en veilige sfeer. Het is bijna alsof je weer op de kleuterschool zit zonder zorgen in de wereld.” Damien draagt ​​luiers sinds hij 16 jaar oud is en is van plan ze in de toekomst te blijven dragen. Momenteel leeft hij van zijn spaargeld terwijl hij blijft proberen een werkgever te vinden die een volwassen baby wil aannemen.

Bron: Clint

Beeld: Instagram

You May Also Like