Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

24 juni is het ‘neem je hond mee naar je werk-dag’

neem je hond mee naar je werk-dag

Ken je het gevoel wanneer je moe van het werk komt en je hond je vol enthousiasme verwelkomt. Sommigen van ons leven voor die momenten. We snappen best wel waarom ze zeggen dat een hond de beste vriend van een mens is. Maar wat als je deze beste vriend mee naar het werk zou kunnen nemen? Goed nieuws, want dat kan op ’take your dog to work day’!

Take Your Dog To Work-dag

Take Your Dog To Work-dag wordt elk jaar gevierd en dit jaar valt het op vrijdag 24 juni. Het idee voor deze dag is bedacht door Pet Sitters International, als een manier om de banden tussen honden en eigenaren te versterken, evenals de relaties met collega’s, aangezien het hebben van honden op kantoor iemands werkdag opfleurt.

Hoe vier je Take Your Dog To Work-dag?

Nou, dat laat ons nu een beetje een no-brainer achter, nietwaar? Neem je hond mee naar het werk! Dit betekent niet dat je ze in de auto achterlaat om in de ochtendzon te koken – de puppy moet de hele dag met jou aan je zijde doorbrengen. Als er voor je werk geen Take Your Dog To Work-dag is georganiseerd, kunt u degene zijn die dit idee leidt en helpt om wat hondvriendelijkheid naar uw kantoor te brengen. Wie weet vind je nog meer honden fans bij je collega’s, en misschien wordt het elke dag Take Your Dog To Work Day!

neem je hond mee naar je werk-dag
Beeld: Pexels Rodnae

Voordelen

Veel mensen houden meer van hun hond dan van andere mensen. Honden bieden onvoorwaardelijke liefde en gezelschap. Ze fleuren niet alleen onze dag op, maar verlagen ook onze bloeddruk aan het einde van een stressvolle dag. Krijg een voorsprong bij het beheersen van die werkstress door ze naar het werk te brengen. Daarnaast is onze relatie met honden begonnen vanuit een werkrelatie. Hoe dan? Hun cv is behoorlijk indrukwekkend – herder, beschermer, gids, dienstverlener, snuifdetector. Misschien moeten ze betaald worden om bij jou te gaan werken!

Bron: Manly

Beeld: Pexels Rodnae